Cykla - Fakta och information om att Cykla


Cykla i Umeå

Cykla i Umeå

Det finns totalt 5 cykelaffärer i Umeå där du kan köpa dig en ny cykel eller dina barn en begagnad cykel där de kan lära sig att cykla för första gången. Det kan vara svårt att hitta den perfekta cykeln som passar direkt i Umeå eller i Västerbotten eftersom utbudet av cyklar är stort. Det är då bra om man känner någon som kan tipsa en cykelaffär i Umeå som har bra kvalitétscyklar och är duktiga på att välja ut en cykel som passar ditt cyklande. Det går också att jämföra cyklar på nätet.

Det finns många cykelbutiker i Umeå som säljer cyklar och därför kan det vara bra att ringa runt eller checka upp dem på nätet beträffande pris och sortiment på cyklar, men kolla först med cykelhandlare i Umeå. Innan du kontaktar till en cykelaffär bör du ha en idé om vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål och hur du har tänkt att cykla på cykeln, gärna i detalj.

  • Ska du bara använda cykeln för att cykla till arbetet?
  • Vill du även kunna cykla hos i grövre terräng och skogen?
  • Eller vill du också kunna cykla längre motionslopp?

Viss info får du om att cykla och cyklar kan du få genom att kolla webbsidor från cykeltillverkare men bäst är att åka och prata med en riktig cykelaffär som kan mycket om cyklar och att cykla.
Bäst är att kontakta en cykelaffär nedan för att hitta du ska kunna hitta en riktigt bra cykel att cykla på oavsett om du avser att cykla till jobbet att cykla en cykeltävling eller att cykla i skogen:


Alla cyklar att cykla på i Umeå

Cykel & Mopedhandlar´n i Umeå AB

Kungsgatan 101

903 31 Umeå

Händige Herrn

Förrådsvägen 13

901 32 Umeå

Umeå Cykelsport

Kvarnstensvägen 7

903 55 Umeå

C-M Cykel och Fritid AB

Yrkesvägen 1

904 20 Umeå

Cykel & Skidservice i Umeå

Norra Ersmarksgatan 51

903 44 Umeå